Skip to content

Voorjaar!

Het zonnetje begint weer te schijnen en oh wat hebben we allemaal zin in de warmte en de zon! Wil jij ook met stralend haar weer fris en fruitig het voorjaar in? 

Onze voorjaarstip: Nioxin Scalp treatment

Nu is de perfecte tijd om voor een hoofdhuid-behandeling aan te gaan. Hiermee verwijder je alle opgebouwde vervuiling van de winter.

Wanneer de seizoenen veranderen kan deze overgang leiden tot haaruitval. Soms schrik je misschien van alle losse haren in het douche putje? Zie het maar het maar als die dikke wintervacht die plaats maakt voor een dunner zomervachtje. Het gebruik van een product dat zowel je hoofdhuid en haar van vocht voorziet is dan een slimme optie.

Kom langs voor een Nioxin Scalp treatment: een professionele behandeling die de hoofdhuid verjongt waardoor het haar een gezonde uitstraling krijgt. De treatment zorgt voor een toename van elasticiteit van de hoofdhuid en gaat uitdroging tegen. In combinatie met de Nioxin shampoo en conditioner is het resultaat optimaal na 4 weken.

Benieuwd naar de treatment?

Balayage experts

Zeg maar dag tegen slap en futloos haar, de nieuwste volumizer van WOW zorgt voor een ware transformatie. Prachtig dik, vol haar – en dat dagenlang.

De mouse geeft je haar een langdurig volume zonder het haar te verzwaren, bevat een hittebescherming tegen het föhnen en is veilig voor gekleurd of behandeld haar.

fd237992-065e-55ad-a8db-57f7aa1505c0

Vakantie mini’s: ultieme reismaatjes

In het voorjaar beginnen ook alle zonvakanties. Maar hoe neem je makkelijk al je favoriete haarproducten mee op reis? Salon Stuyff denkt mee! We hebben mini travelproducten op voorraad, zodat je nooit meer zonder hoeft op vakantie. Handig! Vergeet niet: juist op zonnige bestemmingen is een goede haarverzorging heel belangrijk; de zon droogt uit.

Let op: vakantietijd 🌴

Vult de agenda zich met feestjes en evenementen? En wil je daarvóór bij ons langskomen? Vergeet dan niet om op tijd een afspraak te maken. Onze agenda vult zich snel en we stellen je niet graag teleur. Heb je een favoriete stylist? Let dan extra op: ook wij gaan (afwisselend) op vakantie tussen juni en augustus.

We are hiring!

Bij Salon Stuyff hebben we ruimte voor een nieuw teamlid. Ken je iemand die toe is aan een nieuwe uitdaging? Deze vacature is dan misschien iets voor hem/haar!