Skip to content

Musthaves voor hairlovers

We starten deze nieuwsbrief met de mooiste musthaves 😍, speciaal uitgezocht voor jou!

De Hair Pin is een absolute must-have voor iedereen die houdt van een snelle, moeiteloze haar make-over. Met deze pins creëer je in een handomdraai een nieuwe look, geschikt voor casual of chique. De pin heeft een stevige hold en is makkelijk te gebruiken – we tonen je graag hoe in de salon.

Door de zachte, flexibele vorm zit de pin comfortabel in je haar – hij laat geen knikken achter en beschadigt het haar niet. De pin is gemaakt van kunststof,  waterproof en valt amper op. 

Iets voor jou? Vraag ernaar bij je volgende bezoek aan de kapper. 

Hallo volume!

Zeg maar dag tegen slap en futloos haar, de nieuwste volumizer van WOW zorgt voor een ware transformatie. Prachtig dik, vol haar – en dat dagenlang.

De mouse geeft je haar een langdurig volume zonder het haar te verzwaren, bevat een hittebescherming tegen het föhnen en is veilig voor gekleurd of behandeld haar.

Wil je advies hoe je het beste uit je haar kunt halen? Onze stylisten staan voor je klaar.

Claw Clips

Nóg zo’n leuke trend is de Claw Clip. De clip komt in vier prachtige nude kleuren en heeft een fijne soft touch afwerking. Met deze grote haar clip creëer je snel en moeiteloos een mooie knot.

Draag jij je haar graag vast? Een strak haarelastiek kan haarbreuk veroorzaken, maar een Claw Clip zet veel minder druk op je haar. Door het speciale design glijdt hij niet af – en je komt er nog stylish mee voor de dag ook! 😉

Geef je haar én huid een boost dit voorjaar met dit vloeibare supplement. Tien actieve ingrediënten zorgen voor een mooiere huid, stimuleren stevig haar én nagels en verminderen cellulitis.

Na vier weken zie je al de eerste resultaten: een zachtere, gehydrateerde huid en minder fijne lijntjes. 

De actie loopt tot eind april.