Skip to content

Dankjewel!

Met warme kerstgroeten ๐ŸŽ„ willen we je bedanken voor je bezoek aan onze Salon dit jaar. We staan te popelen om je in 2024 weer vol enthousiasme te mogen verwelkomen. Voordat het zover is, komen er nog wat mooie dagen aan. Voor de feestdagen hebben we een paar leuke kerst ๐ŸŽ-tips:

Onweerstaanbare wimpers

Droom je van prachtig lange wimpers en een betoverende oogopslag? Ontdek Revitalash: een door artsen ontwikkeld wimperserum dat je wimpers verzorgt en behandelt, waardoor ze vol en gezond worden. Elke avond aanbrengen en je wimpers worden onweerstaanbaar. Bij Salon Stuyff zijn we al enorme fans (check vooral onze prachtige wimpers bij je volgende bezoek ๐Ÿ˜‰ ).

Wenkbrauwserum voor vollere wenkbrauwen

Daarnaast hebben we, van hetzelfde merk, een wenkbrauwserum voor vollere wenkbrauwen. De gel bevat een vleugje kleur, wat je wenkbrauwen subtiel en natuurlijk accentueert.

Beide mooimakers zijn op voorraad in de Salon.

Cadeautje!

Ken je iemand die een fijne haar- of wenkbrauwbehandeling bij Salon Stuyff verdient? Of zoek je nog een cadeau voor iemand die alles al heeft? Wat dacht je van een Salon Stuyff cadeaubon! Altijd leuk om te krijgen ๐Ÿ˜‰.

Pak de agenda er maar bij

Oh, en nog een vriendelijke herinnering: ons schema raakt snel vol, dus zorg ervoor dat je je afspraak op tijd boekt. Dan maken we je nรณg mooier voor de feestdagen.

Prijsaanpassing 2024

Tenslotte, willen we je graag informeren over een prijsaanpassing die van kracht zal gaan vanaf 1 januari 2024, als gevolg van stijgende kosten. Voor meer details verwijzen we je graag naar onze website.

Mochten we je niet meer zien in 2023: alvast hele fijne feestdagen en een mooi uiteinde. Tot in het nieuwe jaar!

Feestelijke groeten,

Team Salon Stuyff
Annelies, Demi, Sylvia en Yvonne