Skip to content

🍁 De mooiste haarkleurtrends voor deze herfst 🍂

Hij is weer voorbij, die heerlijke zomer. Maar niet getreurd, de herfst heeft je genoeg te bieden. De bladeren aan de bomen ondergaan een kleurmetamorfose en dat inspireerde ons om dé grootste haarkleurtrends voor je op een rijtje te zetten.

Come on barbie, let’s go party

Geïnspireerd op het succes van de Barbie film en één van de grootste haarkleurtrends voor deze herfst: lichtblond.

Als je van nature geen blondine bent vergt deze kleur wel wat onderhoud, maar met de juiste producten en een flinke portie geduld lukt het. We adviseren je graag.

Foto: Instagram @forchaerin_ 

Bamboe-blond

We blijven even in de lichte tinten. Heb je wel eens gehoord van ‘bamboe-blond’?

Deze haarkleurtrend bevat meerdere tinten blond, van donker naar licht, met assige tonen. Deze trend is al wat langer gaande maar zeker nog even een blijvertje. 

Foto: Instagram @Emilisindlev 

Oh la chocola

Onderhoudsvriendelijk  ✅
Chique  ✅
Tijdloos  ✅

De laatste herfst haarkleurtrend is een hele fijne: een prachtige melkchocolade kleur, met mooie glans.  

Twijfel je welke kleur het beste bij jou past? In de salon helpen we je kiezen. 

Foto: Instagram @Emrata

Never stop learning

Ons team is altijd in ontwikkeling met trainingen en cursussen. Afgelopen maanden hebben we ons verder verdiept in kleuren, highlights en knippen. Ook hebben we een denktank opgericht met andere hoogopgeleide kappers om onderling inspiratie uit te wisselen. Zo kunnen we je nog beter van dienst zijn.

Uitbreiding

In de vorige nieuwsbrief las je al over uitbreiding van ons team (hoi Sylvia! 👋), vanaf half oktober breiden we de salon een stukje uit. Achterin komen twee stoelen waar je rustig kunt werken, of gewoon tot rust kan komen, terwijl je in de kleur zit. Heerlijk toch? 

We hopen je snel weer te zien,

Liefs team Stuyff