Skip to content

Wat doet de ☀️ met jouw haar?

Het is zover: de zomer is in het land! De weergoden zijn ons gunstig gezind, of je nu van plan bent om lange wandelingen te maken in het Drentse landschap, of te flaneren aan de Costa: it’s looking good!

Wil jij dat je haar er deze zomer ook goed uit blijft zien?
We hebben de tips weer voor je op een rijtje gezet 😉

Vakantietips

Wil je er op je best uitzien op de vakantiekiekjes? We geven je graag haar-advies.

Wist je dat je haar iets oplicht in de zomer? Je haar groeit zelfs sneller in deze periode! Als je je haar goed verzorgt en rekening houdt met deze tips kan je lekker genieten.

  1. Spoel je haar met kraanwater na een chloorbad.
  2. a niet in de zon zitten met haarlak. Lak droogt je haar meer uit door de alcohol die er in zit.
  3. Als je lang haar hebt, bescherm het dan door het in een knotje of staart te dragen
  4. Kam of borstel je natte haar zachtjes uit, niet te hard: dan trek je het stuk.

     

Petje af

Of eigenlijk, petje op: een mooie zomerhoed beschermt je haar tegen de zon. En staat ook nog eens prachtig. Wist je dat een hoed ook je haarzakjes beschermt? Als je hoofdhuid verbrandt heeft dat niet alleen effect op je huid, maar ook op je huidzakjes.

Gezocht!

Ook bij Salon Stuyff zijn we druk, druk, druk. En dus is er ruimte voor een nieuwe collega! Ken je een haar-enthousiasteling in je vrienden- of kennissenkring die op zoek is naar een nieuwe uitdaging?
We horen het graag!

Fijne week en tot snel!

Help je haar de zomer door

Toegegeven, wij houden ook van een beetje zon. De warmte op je huid, de zoete geur van zonnebrand… Maar je haar kan het er soms een beetje moeilijk mee hebben. De zon droogt je haar snel uit en dan hebben we het nog niet eens over het zwembadwater (hallo chloor) of de ziltige zee. Je kunt je haar een beetje helpen door het, net als je huid, te beschermen. Daar zijn verschillende producten voor…

Bescherming vooraf: System Professional Solar Helio

Met dit product bescherm je je haar tegen UV-straling en voorkom je beschadiging van eiwitten. Het beschermt tegen vervaging van de kleur én de vochtbalans wordt op peil gehouden. Een echte krachtpatser dus.

Deze luchtige spray is ook nog eens waterbestendig. Hebben? Vraag erna in de salon.

Shampoo en conditioner met UV-filter

Ben je fan van het merk Sassoon? Goed nieuws: de Illuminating Clean shampoo én conditioner van Sassoon bevatten een UV-filter voor extra bescherming tegen de zon.

Nabehandeling met Sassoon Intense restore

Ook achteraf kun je je haar een boost geven. Sassoon intense restore verzorgt je haar intensief en geeft je haar de extra hydratatie die het na zo’n warme dag kan gebruiken. Tip van de pro’s: je kunt dit product ook in je haar doen als bescherming tegen de zon en uitdroging op het strand of bij het zwembad.

Masters in hair: Stuyff team verenigt zich

We sluiten af met bijzonder nieuws: onze Demi Walker en Annelies Legel zijn sinds 1 juni samen eigenaar van Salon Stuyff. Deze masters in hair zijn beide sterk in haar, maar vullen elkaar ook perfect aan. Annelies: “Demi werkt hier nu een jaar, maar ik ken haar al veel langer. Ik kan me geen betere partner voorstellen om Salon Stuyff mee te runnen.” Demi brengt veel kunde met zich mee en een eigen kapperszaak is altijd haar droom geweest: “dat ik die nu al, samen met Annelies, mag vervullen is heel bijzonder.”

Zonnige groet ☀️,
Salon Stuyff