Skip to content

Lente in je bol

Fluitende vogeltjes, kleurige tulpen en volle terrasjes: wat een heerlijke periode komt er weer aan. Deze lente hebben we een vol blogbericht met nieuwe blij makers, trends en een leuke actie. Lees snel verder.

Voor Huid en Haar

Nieuw in ons assortiment: Amrani Collagen. Met 10 actieve ingrediënten zorgt dit drinkbare supplement voor een mooiere huid, stevigere nagels, dikker haar én vermindert het cellulitis. Hoe kan dat? Collageen is een lichaamseigen stof die o.a. zorgt voor de elasticiteit van je huid. Met de jaren neemt de hoeveelheid collageen in je lichaam af, en vanaf je 50ste produceert je lichaam geen eigen collageen meer. Dit supplement, met zuiver viscollageen, vult de collageen voorraad in je lichaam weer aan: fijne lijntjes verminderen, de huid wordt zachter en meer gehydrateerd. Deze vloeibare variant wordt snel door je lichaam opgenomen, met zichtbaar resultaat binnen 4 weken.

Kennismakingsactie:

20% korting bij 2 flessen
(voldoende voor 2 maanden)

Cadeautje voor een ander, cadeautje voor jezelf

Easy Peasy

Gewoon geen zin of tijd om iets aan je haar te doen? De bedhead is helemaal terug, erg handig voor de drukke mensen onder ons. Hoe? Spray in de morgen wat textuurspray op je haar en klaar!

Textuurspray is ook een aanrader voor als je fijn haar hebt: het maakt je haar stugger; zo blijft het langer in model en lijkt het voller.

Hé Bob

De curved bob is helemaal terug, het liefst zomers kort. Draag het nonchalant met een slag of ga voor een strak model achter het oor.

Zijscheiding

Gooi je haar eens helemaal de andere kant op, de zij scheiding is helemaal terug. Het liefst zo laag mogelijk, op deze manier creëer je een chique look.

De Mat

De mullet is terug van weggeweest. Geïnspireerd op de jaren ’80, bestaat deze trend voor mannen uit een korte bovenkant en langere achterkant terwijl de zijkanten kort zijn. Een goede mat in de nek dus. Wie durft?

Sleeping Beauty

Ben jij ook altijd maar druk, druk, druk? Dan schiet een goede haarverzorging er misschien wel eens bij in. We hebben de oplossing voor je: Sebastian Penetrait Overnight serum.

Dit serum helpt je haar te herstellen terwijl je slaapt. Het dringt diep in je haar, hydrateert en maakt droog en beschadigd haar beter behandelbaar en voller. Een makkelijke manier om je haar te verzorgen in een druk leven. Het serum is een goede aanvulling op de Penetrait shampoo en conditioner.

Gezocht!

Ook bij Salon Stuyff zijn we druk, druk, druk. En dus is er ruimte voor een nieuwe collega! Ken je een haar-enthousiasteling in je vrienden- of kennissenkring die op zoek is naar een nieuwe uitdaging?
We horen het graag!

Fijne week en tot snel!