Skip to content

De feestdagen komen er weer aan

Party on🥂

De dagen worden kouder en korter. Vervelend? Welnee! Het betekent dat de feestdagen er weer aankomen. Momenten van gezellig samenzijn met geliefden, vrienden en familie. De afgelopen twee jaar kon het allemaal net (niet), daarom is het dit jaar extra bijzonder.

Bij een feestelijke avond hoort natuurlijk een mooie party outfit, maar vergeet je je haar niet? Wij hebben de tips voor ‘a night to remember’.

Cadeautje voor een ander, cadeautje voor jezelf

Cadeautje voor een ander, cadeautje voor jezelf Zoek je nog een cadeautje voor een verjaardag of feestdag? Sinds kort heeft Salon Stuyff een wand met de mooiste hebbedingetjes. Neem vooral een kijkje als je bij ons bent. Voor de echte fan hebben we een Salon Stuyff cadeaubon. Mooi om te geven en mooi om te krijgen.

Never stop learning

Bij Salon Stuyff blijven we graag op de hoogte van de laatste technieken. Onze Demi en Annelies zijn op ‘highlight cursus’ geweest, en Demi heeft een extra cursus Balayage technieken gevolgd. Dat brengt ons kleurniveau op nóg grotere hoogtes. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw haar? We adviseren je graag.

🎄 Kerst-tip voor wavy haar

Natuurlijk creëren we graag jouw mooiste feestkapsel bij ons in de Salon. Maar met de juiste technieken, kom je thuis ook al een heel eind. Maak bijvoorbeeld de waves van de foto hierboven.

Hoe dan, vraag je? Geen stress, Demi legt het allemaal uit in deze video.

Nieuwe luxe

We leggen onze klanten graag extra in de watten. Daarom zijn we zo dol op producten die net wat extra’s voor je doen.

Onze laatste aanwinst is de Roze Luxury Leave-In Treatment. Deze zorgt voor een zijdezachte textuur, hydrateert en maakt het haar glad en glanzend.

Tegelijkertijd zorgt de treatment voor volume en kracht, bevat het een UV filter (voor de zonnige winterdagen), is het hittebestendig (voor de föhn) en 100% vegan (voor de toekomst).

 

Wacht niet te lang

De agenda loopt al aardig vol, vergeet niet tijdig te boeken als je voor de feestdagen nog langs wilt komen. Lukt het niet met boeken? 

Bel ons dan even voor de mogelijkheden, dan kijken we even met je mee: 023 526 3679